Ana SayfaGenelManşet

Uluslararası Kudüs Müessesesi’nin desteğiyle, Mescitlerimiz Davet Şebekesi Mescid-i Aksa’yla ilgili bilgi yarışması başlattı.

Mescid-i-Aksa-Kudüs

“Mescitlerimiz” Davet Şebekesi, Mescid-i Aksa’nın yakılışının 44′üncü yıldönümünde Mescid-i Aksa’yı savunma girişimleri çerçevesinde “Kudüs! Biz geliyoruz” sloganıyla ve Uluslararası Kudüs Müessesesi’nin desteğiyle bilgi yarışması başlattı.

Filistin’deki Uluslararası Kudüs Müessesesi Başkanı Ahmed Ebu Halebiyye, internet üzerinden yapılacak yarışma ve benzeri faaliyetlerle Kudüs ve Mescid-i Aksa’yla ilgili bilgileri yaygınlaştıracaklarını, bu mekanların Müslümanlara ait olduğu bilincini aşılayacaklarını ve Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın zihinlerden hiçbir şekilde uzaklaşmamasını sağlayacaklarını söyledi.

“Mescitlerimiz” Davet Şebekesi Genel Koordinatörü Vefa İyad ise yarışmaya katılanlara Kudüs ve Mescid-i Aksa hakkında yeterli ve doğru bilgiler verileceğini, yarışmanın Kudüs ve Mescid-i Aksa ile ilgili 100 soru içerdiğini bildirdi.

İyad, yarışmanın “Mescitlerimiz” Davet Şebekesi’nin internet sitesinde (www.msajedna.ps) yayınlanacağını ve birinciye laptop bilgisayar ve diğer dereceye girenlere ise çeşitli ödüller verileceğini söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu