GenelManşet

SURİYE,IRAK MALİ DERKEN ŞİMDİ MISIRI KARIŞTIRIYORLAR

vahdetSURİYE,IRAK MALİ DERKEN ŞİMDİ MISIRI KARIŞTIRIYORLAR

Emperyalist güçler dünya milletlerinin islami uyanışı karşısında aciz kalınca, bu sefer islami görünümlü ajanlarını islam aleminde devreye sokarak, müslüman halklar arasında, partisel ,ırksal ve mezhepsel konular gündeme getirilmek ve halkları galayana getirmek süretiyle müslüman milletleri kendileriyle uğraştırmaya çalışıyorlar. İslami görünümlü; şeyh, alim, bürokrat, aşiret lideri görünümlü ajanları vesilesiyle müslüman halkları birbirinden soğutacak ve çatışmayı tetikleyecek vaazlar, konferanslar, seminerler ve fetvalar vererek, müslüman halklar arasında vahdeti baltalamaya çalışıyorlar.

İşte bugünlerde emperyalistler, tüm güçleriyle islami uyanışı önlemek ve yok olmaya ramak kalmış siyonist israil devleti canlandırmak pahasına, suriye de ceryan etmekte olan olayların benzerini, maliden sonra mısıra sıçratmaya çalışıyorlar. Dünden beri karışık olan mısır da, bazı teşeron ve aldatılmış güçler halka mal olmuş mısır devrimini, sahıslara ve partilere ve gruplara mal etmek pahasına, etrafı yakıp yıkmaya başladılar.

Mısırda devrimi yapan, hiç bir grup ve partiye bağlı olmayan 70 milyonluk halk iken, dış güçlerin teşeronu olan çeteler, sanki bu devrimi ihvan veya bazı gruplar yapmış yaygarasıyla, parti merkezlerini ateşe vererek, maksat halklar galayana gelsin ve birbiriyle çatıştırılsın. Ama bu oyun uzun sürmeyecek. çünkü milletler herşeyin bilincindedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu