Ana SayfaGenelManşet

Suriye’de Hizbullah benzeri bir direniş şekillenmiştir

firuzabadi
İran İslam Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanı, Suriye’de Lübnan’daki Hizbullah direnişi cinsinden bir direniş şekillendiğini ifade etti.
Mehr haber ajansının bildirdiğine göre, Suriye krizini değerlendiren İran İslam Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Seyyid Hasan Firuzabadi, Suriye halkının sağduyusu ve Beşşar Esad’ın cesurluğu ve önderliğinde şirk, emperyalist ve aşırı vahhabilere karşı zafer elde edildiğini ifade etti.
Kör saldırganların isteği ilk baştan Beşar Esad’a tehdit oluşturmak olduğunu dile getiren Tümgeneral Firuzabadi, ABD ve İngiltere emperyalistin Suriye sahnesinde yenilgiye uğrayanların sözünü tekrarladıklarını belirtti.
Tümgenerl Füruzabadi, bir tek Beşar Esad bu ülke halkının isteğini karşılayarak toprak bütünlüğünü koruyabileceğinin altını çizerek, Suriye’de Lübnan’daki Hizbullah direnişi cinsinden bir direniş şekillendiğini ifade etti.
Suriye’deki savaş sona erdiğini ve aleyhindeki emperyalistin tutumuna artık yer kalmadığını söyleyen İran İslam Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanı, düşmanların bundan daha fazla Suriye’nin içişlerine karışmamaları gerektiğini kaydetti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu