Manşet

Siyonistler Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.

9D1E99879Siyonist Yahudilerin ve işgalci güçlerin Mescidi Aksa’ya yönelik günlük saldırıları devam ederken alınan haberlere göre, dün işgalci rejim istihbaratı görevlilerinden bir grup işgal polisinin yoğun güvenlik önlemleri altında El-Mağaribe Kapısı’ndan Mescid-i Aksa’ya girerek Kubbetu’s-Sahra Mescidi’ne baskın düzenledi.
Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, işgalci rejim istihbaratında görev yapan 30 civarında siyonist Yahudi, El-Mağaribe Kapısı’ndan Mescid-i Aksa’ya girdi. Mescid-i Aksa’nın avlusunda bir süre dolaşan istihbarat görevlileri daha sonra Kubbetu’s-Sahra Mescidi’nin avlusuna çıkarak mescide girdi. Mescid-i Aksa’da nöbet tutan Filistinlilerin istihbarat görevlilerinin baskınına yüksek sesle tekbir getirerek tepki gösterdiği ifade edildi.
Bu arada, 17 Yahudi yerleşimciden oluşan bir başka grubun da yine işgal polisinin himayesinde El-Mağaribe Kapısı’ndan girerek Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlediği ifade edildi.
Öte yandan terör rejimi İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırı amacıyla bölgede yoğun askeri faaliyet içinde olduğu gözleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu