Ana SayfaGenelManşet

Siyonist Yahudiler, Filistinli otobüs şoförünü idam ettiler

Yusuf Hamis Er-Ramuni

Yahudi yerleşimcilerden bir grup dün gece Kudüs’ün Et-Tur bölgesi sakinlerinden 32 yaşındaki Yusuf Hamis Er-Ramuni isimli Filistinli genci idam etti.

Yerel kaynaklar, Givat Şaul sanayi bölgesinde otobüs şoförü olarak çalışan Filistinli gencin cesedinin çalıştığı otobüste asılmış olarak bulunduğunu söyledi. Şehit Er-Ramuni’nin İsrailli otobüs şirketinde şoför olarak çalıştığını belirten kaynaklar, Kudüs’ün Et-Tur mahallesi sakinlerinden olan gencin evli ve iki çocuk babası olduğunu bildirdi.

Filistinli gencin cesedinin otopsi için Hedasa El-İseviyye Hastanesi’ne kaldırıldığını ifade eden kaynaklar, cinayetin arkasında şehidi ve otobüs şirketinde çalışan Filistinlileri tehdit eden Yahudi yerleşimcilerin olduğunu söyledi.

Kudüs’teki otobüs şoförleri de şehit Er-Ramuni’nin cesedinde işkence ve darp izlerinin, morlukların ve şişliklerin açıkça görüldüğünü belirtti.

Yusuf Hamis Er-Ramuni’nin şehadet haberinin duyulmasının ardından Et-Tur mahallesinde işgal güçleriyle Filistinliler arasında çatışmaların patlak verdiği ve şehit gencin cesedinin henüz işgal yönetimince ailesine teslim edilmediği bildirildi.

İşgal yönetimi Filistinli gencin intihar ettiğini öne sürerken, doktorlar bu iddianın asılsız olduğunu ve Er-Ramuni’nin işkence edildikten sonra asılarak öldürüldüğünü açıkladı.

Bu arada, Kudüs’teki otobüs şoförleri meslektaşlarının şehit edilmesini protesto için bugün grev yapacaklarını duyurdu.

 

şehit Yusuf Hamis ErRamuni

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu