Manşetönemli

Siyonist Komutanların Nusra Vahşişleri İle Gizli Görüşmesi

MÜCAH-İTLER-MOSSAD-İLE
Siyonist İsrail sınırında etkin olan ve yaralılarını İsrail’in tedavi ettiği daha önceden ortaya çıkan El-Kaidenin Suriye kolu Nusra Cephesinin elebaşlarından bir grubun, Suriye halkı ve devleti aleyhindeki savaşın nasıl sürdürüleceğiyle ilgili olarak MOSSAD subayları ile oturum yaptıkları ortaya çıktı.

Söz konusu oturumda siyonist subayların, Nusra Cephesine Suriye ordusu aleyhinde saldırıların nasıl düzenleneceğine dair bilgi verdiği anlaşılıyor.

Bu arada siyonist İsrail basınından Haaretz de, İsrail’in kaideci Nusra örgütünü tank gibi ağır askeri araçlara karşı kullanılabilen roket ve füzelerle donatma konusunda yakın işbirliği içinde olduğunu yazdı.

Siyonist İsrail televizyonu Kanal-2 ise, bu zamana kadar Suriye’de çatışmalarda yaralanan teröristlerden 1600 kadarının İsrail hastanelerinde tedavi edildiğini bildirdi.

İsrail ordusu, Suriye ile sınırında her gün yaralı teröristleri İsrail’e naklederken onlardan, bölge ve Suriye hedeflerini gerçekleştirmek için en iyi şekilde yararlanıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu