Ana SayfaETKİN ÖNDEGenelManşet

Siyonist bir kadın askerden itiraf: Çocukları hedef aldım

israilin-bayan-askerSiyonist bir kadın askerden itiraf: Çocukları hedef aldım

Siyonist İsrail rejimine mensup bir kadın asker, Filistinli çocukları bilerek hedef aldığını ve onları katlettiğini itiraf etti.
Filistin Enformasyon Merkezinin bildirdiğine göre siyonist asker Elena Zakosilo  İsrail televizyonlarından birine verdiği demecinde, İsrailli askerlerin Filistin köylerine saldırmak için özel eğitim aldığını ve 10 km. mesafeden Filistinlileri hedef alarak öldürdüklerini belirterek, bizzat kendisinin bilerek Filistinli çocukları hedef aldığını ve onlardan bir çoğunu öldürdüğünü itiraf etti.
Filistinlileri öldürme karşılığında İsrail ordusundan kendine özel para tahsis edildiğini belirten siyonist kadın asker, İsrail ordusunun almış olduğu özel eğitim neticesinde Filistinli kadın ve erkeği öldürmesinin güncel normal bir girişim olduğunu ve kendilerinin buna şaşırmadıklarını söyledi.
siyonist asker Elena Zakosilo’nun annesi de, İsrail ordusunda görev yapan tüm birim ve askerlerin adam öldürmek için özel olarak yetiştirildiğini söyledi ve bir çok katliama iştirak ettiğini söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu