Ana SayfaGenelManşet

Madagaskar’da iki Fransız turist organ kaçakçısı olduğu için infaz edildi.

ec61a09ba20dda328604d7afb1ac78d5_XLAfrika’nın küçük ada ülkesi Madagaskar’da yerel halk, pedofil ve organ kaçakçısı olduğunu düşündüğü iki Fransız turisti canlı canlı yaktı.

Polisin yaptığı açıklamaya göre aleyhlerinde hiçbir kanıt bulunmayan turistlerin neden öldürüldüğü bilinmiyor. Yerel halkın yakın zamanda öldürülen küçük bir çocuk sebebiyle turistleri suçladığı düşünülüyor. İnfaz anında çekilen videoda 38 yaşındaki Sebastian Judalet’in yakılmadan önce pedofil olmadığını anlatmak isterken ‘çocuklardan hoşlanmıyorum’ ifadesini kullanıyor. Saldırgan ise bunu bir itiraf olarak alarak ‘çocuklardan hoşlanmıyorsun demek’ şeklinde karşılık veriyor.

Daha sonra, ‘Ben masumum. Benim de küçük bir kızım var çocukları severim’ şeklinde ağlayarak cellatlarından merhamet dileyen Fransız çırılçıplak soyularak dövülüyor ve ardından ateşe veriliyor. Turist yanarken yaklaşık 300 kişinin de ateşin etrafında oturarak cinayeti soğuk kanlılıkla izlemesi ve telefonlarına kaydetmesi de kan donduran başka bir detay olarak dikkat çekiyor.

Madagaskar polisi ise korkunç infazla ilgili 7 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu