Ana SayfaGenelManşet

Ebu Merzuk: “İsrail Gazze’ye saldırırsa ağır bedel ödeyecek ve liderleri buna çok pişman olacak”

ebu merzuk

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyesi Dr. Musa Ebu Merzuk, işgal rejimi İsrail’in Gazze’ye karşı yeni bir savaş açma cüretini göstermesi halinde ağır bir bedel ödemek zorunda kalacağını belirterek, Siyonistler yeni bir maceraya kalkışırlarsa bunun eskisi gibi olmayacağını ve liderlerinin buna çok pişman olacaklarını hatırlatmak istediklerini söyledi.

Facebook üzerinden açıklama yapan Ebu Merzuk, Gazze’de cihad için kendilerini hazırlayan, dünyayı bir kenara bırakıp işgalciyle çatışmaya hazırlanan adamların olduğunu, onların Allah’ın izniyle şehadeti veya zaferi beklediklerini ifade etti.

Ebu Merzuk yaptığı açıklamada, direnişçilerin azim ve kararlılığıyla, Âlemlerin Rabbi’nden yardım isteyen mazlumların duasına karşı kibirli düşmanın galip gelmesinin mümkün olmadığını kaydetti.

Düşmanın yeni saldırılar için hazırlık yaptığına dair işgal rejimindeki basın organlarında çıkan haberlere de değinen Ebu Merzuk, “Bu tür yazılar, raporlar ve demeçler yeni değil. İhanet, saldırı ve cinayet onların tabiatında var. Saldırmak için bir sebebe veya kamuoyu desteğine de ihtiyaçları yok. 2012 savaşından beri Siyonistlerin siyasi ve askeri liderleri Gazze’ye karşı sürekli savaştan bahsediyorlar” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu