Bilinmeyenler

Bülent Yıldırım, İHH’nın kuruluş amacını açıkladı”Ezilenleri deşifre etmek”

ihh

Malatyaolay.com sitesi Bülent Yıldırımla Malatya da yapılan  bir röportajı yayınladı.Röportaj da itiraf gibi açıklamalarda bulunan  Bülent Yıldırım İHH’nın gerçek kuruluş  amacını da açıkladı.Röportajın tamamını aşağıdaki  yayınlıyoruz.

Malatya’ya gelen İHH Genel başkanı Av. Bülent Yıldırım Ak Parti Kadın Kolları Malatya il başkanı Emine Akkurt ile bir araya geldi.

Yıldırım ile Akkurt’un buluşmasında; insani yardım konusunda ortak çalışma , yetimlere-mazlumlara sahip çıkma konusu ele alındı.

İHH Genel Başkanı Av. Bülent Yıldırım ile Ak Parti Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Emine Akkurt, 28 Şubat süreci ile ilgili de konuları da ele aldı.

Yıldırım ve Akkurt ; İHH ile Ak Parti Kadın Kolları ortak çalışma yapmak için konular üzerinde de fikir alış-verişinde bulundu.

Akkurt ile bir araya gelen İHH Genel Başkanı Yıldırım www.malatyaolay.com ‘a şu açıklamada bulundu :

“Biz BM’nin giremediği yerlere girmişiz. Bunları yaparken diğerlerinden farkı ortaya koymuşuz. Biz sadece insani yardım yapan kuruluş değiliz, aynı zamanda insan hak ve hürriyetleri, arabuluculuk, insani diplomasi gibi alanlarda da hizmet veriyoruz.

Biz İHH’yı kurduğumuzda bir şey diyorduk: Ezilen halkları deşifre edeceğiz. Çünkü biz herkesin kendi kendini yönetme hakları olduğuna inanıyoruz. Herkes bulunduğu topraklardaki zenginliğin sahibi olduğuna inanıyoruz.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu