FilistinLübnanManşet

Hizbullah: “Bu daha başlangıç.”

04f2a8b028d6e49752cac34d8d7b391c_XL
Haber ajansları Hizbullah’ın siyonistlerin askeri konvoyuna yaptıkları saldırı neticesinde 15 israil askerinin öldüğünü ve 9 askerin de yaralandığını bildirdi.

Ajansların birkaç dakika önce İsrail televizyonlarına dayandırdığı haberdeki gelişmeleri aktararak, el yapımı bir bombanın israil’e ait askeri konvoyun geçişi sırasında patladığını ve Lübnan topraklarından işgal edilmiş Filistin topraklarına birkaç havan topunun atıldığını bildirdi. El Meyadin televizyonu da atılan bir füzenin isabet etmesi sonucunda Hummer marka bir israil zırhlısının ateş aldığını bildirdi.

El Arabiya televizyonuysa haberlerinde bu operasyonda İsrail askerlerinin esir alınmaya çalışıldığını iddia etti. Siyonist rejimin Kanal 10 televizyonu bir israil askerinin esir düşmüş olabileceğini bildirdi. El Meyadin televizyonu da bu televizyon kanalına dayanarak 15 askerin öldüğünü 9 askerin de yaralandığını yaralılardan 5’inin durumunun ağır olduğunu bildirdi.

Bu olayın ardından El Menar, İsrail haber kaynaklarına dayandırdığı haberinde Şebaa çiftliklerinde çok sayıda israil askerinin öldürüldüğünü bildirdi. Lübnan haber ajansları da işgal edilmiş toprakların kuzeyinde Cebel Duf bölgesindeki el Ğecer köyü yakınlarında bir İsrail zırhlısının füzeyle vurulduğunu doğruladı.

El Meyadin televizyonu başka bir haberinde İsrail topçusunun güney Lübnan’daki Kifer Şuba şehrinin etrafını top ateşine tuttuğunu bildirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu