Ana SayfaGenelManşet

MUHALİFLER NERDESİNİZ? BU ÇOCUKLARI KİM ÖLDÜRDÜ?

s1

Suriye de gün geçmiyor ki sivillere yönelik cinayet ve toplu katliam görüntüleri, internet ve tv ‘lerde yayınlanmasın.Bu video haberlerde öylesine dezenformasyon  yapılmakta ki teknolojinin sunduğu kopyala yapıştır kolaylığıyla mesela; meksika daki uyuşturucu çetelerinin kendi aralarındaki cinayet görüntüleri, hesaplaşmaları suriyeden katliam görüntüleri olarak televizyonlarda izletilmektedir.
Suriye de ölmüş,öldürülmüş sivil halkın görüntülerini videolarını çekim yaparak ulusal haber ajanslarına yüksek meblalara satarak bu cinayetlerden nemalanan kişişlerde yine azımsanmayacak kadar çok,tabii bu kişilerin malzeme bulmamayınca kendi malzemesini oluşturabileceğide akla gelmiyor  değil ?

İzlediğimiz bu video haberde de görüleceği gibi cesetleri çeken kameralar ne öldüreni nede cinayetin işlendiği yeri çekme zahmetine girmeden cansız bedenlerin videosunu çekip basına servis ediyor.

Tabii böyle olunca akla şu sorular geliyor  ?

Muhaliflerin kontrolündeki bölgelerde bu cinayetler nasıl ortaya çıkıyor ordu askerleri gelip bu insanları öldürürken muhalifler neredeydiler acaba ?

Bu çocuklar öldürülürken anne ve babaları nerdeydi ? Vuruldukların da bu çocukların yanın hiç mi kimse  olmaz ?

Ceset görüntülerini çeken kamera ve fotoğraf  makinaları neden şimdi hali hazırda da ama çatışma katliam anında çekim yapmıyor

Bu çocukların vurulduğu yerdeki fotoğraflar neden yayınlanmıyor ?

Yoksa bu katliamları birileri halkı yanlarına almak için mi yapıyor ?

Nerdesiniz muhalifler birileri gelip sizin bölgenizde çocukları öldürüyor siz o zaman ayık değil miydiniz de ancak cesedlerine mi yetişdiniz ?

Bu olaylarda  ekrana yansıyanlardan farklı şeyler mi dönüyor ?

Muhalifler Allahu ekber diyerek o kadar kişi kesti ki şimdi öldürülenleri muhalifler mi  öldürdü yoksa bu ölenler orduyla çatışmaya mı girip öldü ayırt edemiyoruz.

HABERDE ÇOCUKLARI ORDU ÖLDÜRDÜ DENİLİYOR FAKAT NE ÖLDÜRÜLDÜKLERİ YER VAR NEDE BU ÇOCUKLAR ÖLDÜRÜLÜRKEN YANLARIN  KİMSE VAR ?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CAPTCHA (Şahıs Denetim Kodu) Resmi

*

Başa dön tuşu